Thursday, September 17, 2015

Miten PTC maailma toimii?

Siinäpä hyvä kysymys

Miten teen rahaa PTC sivustoilla, oikeasti?


Yksinkertaista:

1. Etsi luotettavia PTC sivuja

 Hae Googlesta muutamia PTC sivuja ja tsekkaa mitä PTCcentral tai LegitimatePTCsites sanoo niistä. Aikaisemmassa postauksessani käsittelen muutamia hyviä sivustoja, jotka tienaavat minulle rahaa juuri nyt. Tässä on neljä hyvää, mistä aloittaa.
http://clixten.info/?ref=Vehna
http://www.ayuwage.com/?reg=249597
http://www.innocurrent.com/?reg=249823
http://ppcadsource.com/?ref=Vehna


2. Rekisteröidy käyttäjäksi - se on ilmaista

 Rekisteröidy ainakin neljälle sivustolle. Itseasiassa neljä-viisi sivustoa on aika optimi määrä pyörittää kunnolla, kunhan saat ruletin toimimaan. Kannattaa kuitenkin tutustua useampiinkin ja valita sitten ne jotka sinulle toimivat. Voit katsoa toisen postaukseni sivustoista.


3. Päätä haluatko saada pientä lisätuloa vai tehdä merkittävästi rahaa

Ensimmäinen vaihtoehto on vain klikkailla mainoksia 

helppo - riskitön - tienestit pienet

Tällä tavalla jokainen PTC kaveri on aloittanut uransa. Tämä on täysin riskitöntä ja näin voit tutustua helposti siihen, miten eri sivustot toteuttavat PTC:tä ja millaisia ominaisuuksia eri sivustoilla on.

Toinen on hankkia referraleja sosiaalisen median ja verkostojesi kautta

vaikea - riski keskitasoa - parhaat tienestit

OK, jos sinulla on hyvät verkostot, tämä on varmasti paras vaihtoehto sinulle. Ehdoton avain rahan tekoon(jota muuten voi tehdä paljon) PTC sivuilla ovat referralit eli henkilöt, jotka liittyvät PTC sivustolle käyttäen sinun linkkiäsi. Kun he klikkailevat mainoksiaaan sinä saat siitä myös rahaa. Riski on keskitasoa, koska parhaiten referraleilla tienaa sivustoilla, joilla voit päivittää jäsenyytesi maksamalla siitä rahaa, mutta samalla saat paremmat edut referraleistasi. Esimerkiksi ClixTenissä Ultimate jäsenyys maksaa 700 dollaria vuodessa, mutta jokainen referraalin tekemä klikkaus tuottaa sinulle 20 kertaa paremman tulon kuin ilmaisen jäsenyyden omaavalle. Jos sinulla on sopivasti referraaleja, tienaat helposti tuon 700 dollarin vuosimaksun takaisin kuukaudessa. 

Kolmas on referraalien vuokraus ja osto

helppo - riski korkea - hyvät-erinomaiset tienestit

Tämä on sinulle helppoa, jos haluat investoida vaikkapa 1000-4000 euroa. Saat nopeasti, muutaman päivän aikana verkoston aikaan, jolla tienaat 300-1000 euroa kuussa. Tässä on kuitenkin huomattava riski, joka on korkea. Muutamasta syystä. Ensinnäkin referraalien ostaminen esimerkiksi ClixTenissä on helppoa(Maksat sivuston pitäjälle, joka sijoittaa sinulle ostamasi määrän klikkailijoita, jotka ovat löytäneet sivustolle ilman referraalilinkkejä, eivätkä vielä ole kenenkään referraaleja.), mutta kukaan ei takaa sinulle, että he ovat pitkäaikaisia klikkailijoita, jotka tekevät sinulle voittoa vuositolkulla. Jos siis sijoitat, tee ensin pieni sijoitus ja VARMISTA kokeilemalla, että sivusto maksaa sinulle asianmukaisesti ensin pienillä summilla. Sitten siirry isompiin sijoituksiin ja silloinkin ole valmis siihen, että sijoitus saattaa mennä hukkaan, jos vaikka hyväkin PTC sivusto menee konkurssiin tai jotain muuta odottamatonta sattuu. 

4. Käytä PTC-sivustoja referraalien hankinnassa

Tämä teki minulle referraalien hankinnasta huomattavasti helpompaa. Minulla ei varsinaisesti ole suuret verkostot, joten jouduin osittain ostamaan ja vuokraamaan referraaleja aloittaessani. PTC sivustot siis ovat pääosin mainontaa varten ja niillä on erittäin hyviä mainontatapoja, joilla voit saada lisää referraaleja itsellesi. Käytä sivustolla tienaamiasi pisteitä/rahoja ostamaan mainontaa, jolla saat referraaleja toiselle sivustollesi. Tee tätä sivustojen kesken ristiin ja ajan kanssa sinulla on valtavat verkostot referraaleja. Tämä ei riko sivustojen sääntöjä.

No comments:

Post a Comment